Over STR

Wij zijn STR Healthcare Recruitment

De veranderende Healthcare markt brengt met zich mee dat medewerkers en organisaties moeten blijven meebewegen. Dit zorgt voor de constante behoefte aan de juiste persoon op de juiste plek. Met de kennis en ervaring die STR heeft binnen deze markt, hebben wij de ambitie om zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau dé recruitment partner te zijn voor onze kandidaten en klanten.
STR Healthcare Recruitment

Brigitte Heilmann

Dankzij mijn 20 jaar werkervaring in recruitment binnen de Healthcare Industrie, heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen als specialist binnen healthcare en beschik ik over een groot netwerk. Van nature heb ik een dienstverlenende instelling, die ik professioneel ontwikkeld heb op de Hotel Management Opleiding in Maastricht en mijn werkervaring binnen deze branche. Deze instelling, maar ook mijn drive, doorzettingsvermogen en oprechte en open interesse in de mens, nam ik mee in mijn overstap naar recruitment. Ik startte als vestigingsmanager bij Timing, waar ik ervaring opdeed met uitzenden, later detachering. Daarna kwam ik bij DOCS terecht, wat destijds al een belangrijke, toen nog een lokale, speler binnen de Healthcare Industrie was. 

Daar maakte ik onderdeel uit van de internationalisering, een overname en snelle groei naar een wereldwijde en beursgenoteerde organisatie. In ruim 13 jaar bouwde ik daar als business developer en recruiter ervaring en netwerk op met Clinical, Medical en Commercial functies binnen de (bio)farmaceutische en medical devices industrie. Vervolgens heb ik tot 2020 in deze branche gewerkt bij InnSense als senior consultant en business development manager. Begin 2021 startte ik als zelfstandig ondernemer met STR Healthcare Recruitment, waarbij ik sta voor lange termijn relaties opbouwen en uitbouwen, met veel inzet en passie voor de mens. Ik ben dochter uit een ondernemersgezin in Veghel en samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Driebergen.